Aktuality‎ > ‎

Hledáme koledníky na Tříkrálovou sbírku

přidáno: 30. 11. 2018 1:56, autor: Eva Cerna
Tříkrálová sbírka v roce 2019 v Praze proběhne od 1. do 9. ledna 2019. Abychom mohli tříkrálové požehnání předat do co největšího počtu domácností nebo potěšit zpěvem a dárečkem na veřejnosti, hledáme tříkrálové koledníky a vedoucí skupinek.

Při této sbírce má kdokoli z nás možnost se společně s Charitou Prahy 4 podílet na pomoci lidem v nouzi.

Koledníkem může být každý. Vedoucím kolednické skupinky může být osoba starší 15 let, která vlastní platný občanský průkaz.

Prosíme každého, kdo se bude chtít zapojit do Tříkrálové sbírky, aby se ozval na tel. číslo 272 941 972 nebo na e-mail kancelar@charitapraha4.cz.
Podrobnější informace Vám rádi poskytneme.

Naše koledníky můžete běžně potkat na stanicích metra Háje, Opatov a na Jižním městě, Spořilově a Praze Libuš. Poznáte je snadno, kromě obvyklých dárečků mají v taškách pro dárce připravené perníčky. Vybrané peníze pomohou seniorům z Prahy 4, 11 a 12, Kunratic a Libuše, kteří již bez pomoci druhé osoby nemohou samostatně žít doma.

Pokud byste chtěli přispět třeba jen napečením perníčků i tato pomoc je s radostí vítána.

Tříkrálovou sbírku je možné úspěšně realizovat hlavně díky spolupráci s dobrovolníky a díky vstřícnosti veřejnosti. Děkujeme za vaši pomoc!