Aktuality‎ > ‎

Pozvání do podpůrné skupiny

přidáno: 9. 5. 2012 19:38, autor: web admin   [ Aktualizováno 22. 5. 2012 12:17 uživatelem Eva Cerna ]
Farní charita Praha 4 - Chodov otevírá v dubnu 2012 novou nabídku služby podpurné skupiny pro príbuzné a blízké osob s degenerativním nervovým onemocnením (Alzheimer, Parkinson, roztroušená skleróza). Více podrobností najdete níže. Počet míst je omezen, v případě zájmu nás prosím kontaktujte sociální pracovnici Petru Bérovou.

Zaměření skupiny

Skupina je určena příbuzným a blízkým osob s degeneratvním nervovým onemocnením a jejím smyslem je mimo jiné umožnit setkání lidí s podobnou životní zkušeností. Skupina by mela poskytnout prostor a příležitost pro sdílení potřebných informací
a vzájemné podpory. Smyslem skupiny by měla být mimo jiné i podpora Vaší jistoty v tom, že právě Vy jste „ten, kdo rozumí
a umí pomoci“. Během jednotlivých setkání se budeme věnovat např. tomu, jak přistupovat k člověku s Alzheimerem (popř. Parkinsonem nebo roztroušenou sklerózou) i k jejich okolí.