Kontakty‎ > ‎

Jak se k nám dostanete

Farní Charita Praha 4 - Chodov

MHD
Pojedete na konečnou stanici metra C Háje. Vystoupíte po PEVNÉM schodišti u posledního vozu metra, kterým jste přijeli.

Ve vstupní hale vyjedete po schodišti vpravo na autobusové nádraží Háje. Půjdete rovně, obejdete pekařství a přímo před
sebou uvidíte velký bílý moderní katolický kostel. Nepřehlédnutelným orientačním bodem je vysoká věž s křížem a třemi
zvony. Nebo použijte autobusy č. 122, 125, 135, 154, 165, 170, 203, 213, 232, 240, 271, 505, 506, 511, 609do zastávky
Háje nebo autobusy č.125, 154, 165, 170, 203, 293, 505, 605 do zastávky Modrá škola.

Autem
Vyjedete z dálnice D1. Směrem z Prahy exit 2 PRAHA – ŠEBEROV – CHODOV,směrem do Prahy exit 2B PRAHA – CHODOV. Po výjezdu z dálnice směrem od Prahy odbočíte doprava před kruhovým objezdem, přejedete most přes dálnici
a ihned za mostempřed semaforem odbočíte vpravo. Směrem do Prahy odbočujete také před semaforem vpravo. Pozor křižovatka je nepřehledná a je zde špatně značená přednost zleva.

Tady se vaše cesty spojí a pojedete rovně po ulici Opatovská. Řaďte se do levého jízdního pruhu. Na světlech pokračujete
rovně. Dojedete na kruhový objezd, ten přejedete rovně. Na druhém kruhovém objezdu odbočíte doleva a asi po 50 metrech je za křovím odbočka na parkoviště KCMT.

Parkování
Před budovou KCMT je soukromé parkoviště. Budete potřebovat parkovací kartu. Po příjezdu zavolejte na telefon 272 941 972 a někdo z nás vám ji přinese. Pokud by bylo parkoviště před KCMT obsazené, můžete zaparkovat na veřejném parkovišti z druhé strany KCMT. Vrátíte se na první kruhový objezd, který jste míjeli cestou. Tam odbočíte směrem od KCMT doprava, směrem od dálnice doleva do ulice Metodějova. Odbočíte na třetí (a poslední možné) odbočce doprava do ulice Konstantinova a na první možné odbočce zahnete doleva do kratičké ulice Černockého a jste na parkovišti před KCMT.

Pro všechny
Vchod ke kancelářím Farní charity Praha 4 – Chodov je z terasy Komunitního centra. Zvonky jsou pouze u dveří na terase. Zvoníte na děrovaná kovová tlačítka zvonku, pustíme vás bzučákem a dál jděte po šipkách na charitu. ZVONKY ZLOBÍ A ČASTO NEZVONÍ. Pokud se nedozvoníte nebo v případě, že se někde cestou ztratíte, volejte na +420 272 941 972, přijdeme vám otevřít nebo vám poradíme po telefonu.