O nás‎ > ‎

Základní údaje a historie

Charita Praha – Chodov je registrované nestátní terénní zdravotnické a sociální zařízení. Patří mezi organizace,
které sdružuje Charita Česká republika. Charita Praha – Chodov je právnická osoba s vlastní právní subjektivitou, registrovaná
v rejstříku evidovaných právnických osob odboru církví Ministerstva kultury ČR v souladu se zákonem č. 3/2002 Sb., o svobodě náboženského vyznání a postavení církví a náboženských společností (zákon o církvích a náboženských společnostech).

Identifikační data:
Název: Charita Praha - Chodov
Sídlo: U Modré školy 1/2337, 149 00 Praha 4
Datum registrace: 30. 10. 1996
Číslo evidence: 8/1-01-710/1996
IČZ: 04063000
Bankovní spojení: Komerční banka, Na kovárně 10, Praha 10
Číslo účtu: 0100/7450400257

Historie
Charita Praha – Chodov byla založena několika dobrovolníky při Římskokatolické farnosti sv. Františka z Assisi
v Praze 4 na Chodově v roce 1993. Od samého počátku se naše Charita zaměřila na poskytování terénních služeb,
tedy služeb v domácnosti klientů. Charita Praha - Chodov v prvních letech poskytovala služby pouze na území farnosti na Chodově,
v průběhu let se její působení rozšířilo na jihovýchodní oblast Prahy. Na samém počátku byly služby poskytovány
dobrovolníky, od roku 1994 do služby vstupují první odborníci. V následujících letech naše farní charita postupně
rozšiřovala a profesionalizovala své služby v souladu se všemi legislativními změnami. V současné době Charita Praha - Chodov poskytuje kvalitní odborné služby, které poskytují odborně vzdělaní pracovníci.

Volná místa
V případě zájmu o pracovní poměr v Charitě Praha – Chodov zašlete životopis na email kancelář@charitapraha4.cz

Hledáme zdravotní nebo praktickou sestru, která by doplnila náš sice malý, ale sehraný a velmi příjemný kolektiv zdravotních sester. Náplní práce je přímá péče, poskytování zdravotních výkonů přímo v domácnostech našich klientů. Naše agentura domácí péče poskytuje služby především na území Prahy 4, 11 a 12.

Uživateli našich služeb jsou především senioři.

Nástup možný ihned.

Při práci na hlavní pracovní poměr se jedná stěžejně o práci v jednosměnném denním provozu.

Informace na telefonu 272 941 972 nebo e-mailu: kancelar@charitapraha4.cz