Pro klienty‎ > ‎

Ošetřovatelská služba

Co ošetřovatelská služba nabízí?
Terénní zdravotnickou službu poskytovanou přímo v domácnostech klientů. Zdravotní sestry poskytují komplexní ošetřovatelskou péči, dle ordinace praktického lékaře nebo ošetřujícího lékaře v nemocnici na 14 dní po propuštění do domácího prostředí. K nejčastějším výkonům patří kontrola fyziologických funkcí, převazy, odběry, aplikace injekcí, péče o imobilního klienta a pohybová edukace.

Pro koho je určena?

Služba je určena všem, kterým ji předepíše praktický lékař.

Rozsah poskytování služeb?

Služby jsou poskytovány nepřetržitě

Kolik za službu zaplatíte?

Služby jsou pro klienta zdarma, jsou hrazeny z veřejného zdravotního pojištění. Naše nestátní zdravotnické zařízení má smluvní vztah s VZP, OZP, ZP MVČR, VoZP a ČPZP.

Jak si objednat ošetřovatelskou službu?

Ošetřovatelská služba je poskytována na základě ordinace praktického lékaře nebo ošetřujícího lékaře v nemocnici na 14 dní po propuštění do domácího prostředí.  Ideální je, pokud dojde k dohodě přímo mezi naší vrchní sestrou a praktickým nebo ošetřujícím lékařem. V případě, že máte zájem o domácí péči poskytovanou zdravotními sestrami, obraťte se na praktického nebo ošetřujícího lékaře klienta.